Jobs

We zoeken regelmatig juristen, burgerlijk en industrieel ingenieurs, technische profielen, veiligheidscontroleurs van de verschillende vervoersmiddelen (masters en bachelors) en dossierbeheerders (diploma secundair onderwijs). De meeste jobs zijn in Brussel, sommige in de provincies (er zijn vestigingen in Haren, Antwerpen, Luik, Oostende en Zeebrugge en DIV-kantoren te Kontich, Namen,…).

Je hebt statutaire jobs of vaste benoemingen maar je kan ook op contractuele basis aangenomen worden. Je krijgt dan een arbeidscontract van bepaalde of onbepaalde duur zoals in de privésector.

Deze vacatures worden gepubliceerd op de website van Selor. Indien je voldoet aan de deelnemingsvoorwaarden, kan je solliciteren door je cv online in te vullen in 'Mijn Selor'. Vervolgens word je uitgenodigd door Selor om enkele selectieproeven af te leggen. Indien je slaagt, ben je goed op weg voor een indiensttreding.
Om op de hoogte te zijn van al onze vacatures, maak je cv online aan in 'Mijn Selor' en schrijf je in voor de mailinglist onder 'Mijn Parameters'. Je ontvangt dan regelmatig alle nodige informatie betreffende de openstaande vacatures. Vermeld klaar en duidelijk je voorkeur indien je bij de FOD Mobiliteit en Vervoer wil werken alsook je favoriete domeinen van expertise onder 'Verspreid mijn cv'.

Wil je werken bij onze FOD? Geef dan sowieso je cv in in Mijn Selor.

Meer informatie over hoe je moet solliciteren en de testen vind je op de site van Selor of in de brochure van Selor.